Schoonmaakbedrijf in Arnhem en omgeving nodig?

In de stad Arnhem zie je op straat een bonte stoet aan modestudenten en in de hippe conceptstores van het Modekwartier vind je een eigentijdse kijk op kunst en mode. Ten westen van Arnhem stromen beekjes vanaf de hoge Veluwe omlaag naar de Rijn en vormen kleine watervallen. In De Liemers geniet je van de heerlijke, verse streekproducten of doe je een drankje op een terrasje bij een stoere historische steenfabriek. Ontspanning is gegarandeerd. Aurum Bedrijfsdiensten zorgt ervoor dat de kantoren in Arnhem schoon en fris blijven.

Vraag vrijblijvend advies aan!
Geïnteresseerd in een van onze diensten?

Nooit meer ergeren aan een rommelig en vies kantoor

Droomt u wel eens van een prachtig schoon kantoor, waar uw medewerkers altijd optimaal presteren? Met het reguliere schoonmaakonderhoud van Aurum Bedrijfsdiensten wordt deze droom realiteit. Wij nemen al uw schoonmaakwerk op een professionele manier uit handen. Zodat u zich volledig kan concentreren op het leiden van uw organisatie.

Waarom is kantoorschoonmaak zo belangrijk?

Een schoon kantoor ziet er fris en uitnodigend uit. Dit verhoogt de productiviteit van al uw medewerkers. Doordat spullen op hun vaste plaats liggen hoeven ze niet te zoeken en dat bespaart geld en tijd. Virussen en ziektes maken in een schoon kantoor veel minder kans.

Diverse studies laten zien dat medewerkers veel minder snel ziek worden in een schone en frisse werkomgeving. De kosten voor professioneel schoonmaakonderhoud liggen veel lager dan die voor vervanging en uitval van personeel. Professioneel schoonmaakonderhoud van Aurum Bedrijfsdiensten B.V. verdient zich dus echt terug!

Duurzame en kwalitatieve schoonmaakproducten

De schoonmakers van Aurum Bedrijfsdiensten B.V. zijn goed opgeleid, ervaren en deskundig. Ze gebruiken duurzame en goede kwaliteit schoonmaakproducten.

Dit zorgt voor een schoner kantoor en bespaart tijd. Een schone werkomgeving creëren betekent elke dag scherp zijn en verantwoordelijkheid nemen. Onze medewerkers realiseren dit en uw kantoor is bij ons altijd in professionele handen. Met periodieke controles en een intern kwaliteitsmanagementsysteem waarborgen we onze hoge kwaliteitstandaard. Kwaliteit zit hem ook in de communicatie. We zijn dan ook altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen.

Innovatief in schoonmaakwerk

Bij Aurum Bedrijfsdiensten stellen we onszelf altijd de volgende vragen:

Beter

Maakt het beter schoon?

Efficiënter

Werkt het efficiënter?

Milieu

Is het beter voor het milieu?

Medewerkers

Is het beter voor onze medewerkers (ARBO)?

Prijs

Is het een goedkopere methode?

Aurum Bedrijfsdiensten B.V. in cijfers

+ 20
Aantal medewerkers
+ 5
Aantal plaatsen
+ 5
Aantal jaren ervaring

Werkwijze

U geeft via het contactformulier uw wensen en specificaties aan. Op basis van de aanvraag adviseren wij u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past. Wij plannen een afspraak in bij uw op kantoor en maken vervolgens een offerte op maat. We stellen een op maat gemaakte schoonmaakprogramma voor uw organisatie op.

Een vaste schoonmaker voert de schoonmaakwerkzaamheden uit. Er worden periodieke kwaliteitscontroles uitgevoerd en u heeft een vast aanspreekpunt bij vragen, opmerkingen of klachten. Zo kunnen we onze hoge kwaliteitsstandaard voor u waarborgen.

Screening personeel

Al onze schoonmakers worden gescreend op betrouwbaarheid, deskundigheid en ervaring.

Sociale media check

Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

Persoonlijk gesprek

Een vraag stellen of aanmelden?

Graag spreken met een van onze adviseurs? Geen probleem, wij bellen u terug op een moment dat het u uitkomt. Geheel vrijblijvend, beloofd!

Contact met ons opnemen?

CONTACTGEGEVENS

info@aurumbedrijfsdiensten.nl
+31 (0)6 2860 6331

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK: 75709120
BTW: NL860370318B01