Over Aurum Bedrijfsdiensten B.V.

Dé specialist in schoonmaakonderhoud van kantoorpanden

Ons verhaal

Wie zijn wij?

Aurum Bedrijfsdiensten is een jong en energiek bedrijf. De twee ervaren ondernemers, Christiaan F. Tjallema en Roi Rigler, zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Aurum Bedrijfsdiensten.

De basis van Aurum Bedrijfsdiensten is het uitvoeren van algemene schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren. Aurum Bedrijfsdiensten streeft naar een duurzame relatie met tevreden opdrachtgevers en er is meer dat we belangrijk vinden.

Schoonmaakbedrijf nodig? Aurum bedrijfsdiensten
Schoonmaakbedrijf nodig? Aurum bedrijfsdiensten
Schoonmaakbedrijf nodig? Aurum bedrijfsdiensten

Uw wensen en behoeften

Uw behoeften en wensen voor de schoonmaak en het onderhoud van uw kantoorpand, zijn voor ons het uitgangspunt. Samen bespreken we uw wensen en geven u tips op basis van onze ervaringen. Tenslotte stellen wij een werkprogramma op dat door onze medewerker(s) met grote zorgvuldigheid uitgevoerd wordt.

Duurzaamheid en kwaliteit

Aurum Bedrijfsdiensten werkt uitsluitend met duurzame producten van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor een schoner kantoor, bespaart tijd en geld. We blijven altijd kritisch kijken naar onze producten en eventueel nieuwe producten die van duurzamer en/of van hogere kwaliteit zijn.

Schoonmaakbedrijf nodig? Aurum bedrijfsdiensten
Schoonmaakbedrijf nodig? Aurum bedrijfsdiensten

Communicatie

Aurum Bedrijfsdiensten heeft een goede interne en externe communicatie hoog in het vaandel staan. In onze ogen is dit het belangrijkste aspect van een succesvolle samenwerking. Onze opdrachtgevers hebben altijd een vast aanspreekpunt bij vragen, opmerkingen of klachten.

Controles

Periodieke en zorgvuldige controles van de schoonmaakwerkzaamheden op uw locatie vinden wij meer dan vanzelfsprekend. Op deze manier kunnen we continue onze kwaliteit naar u toe blijven verbeteren.

Innovatief in schoonmaakwerk

Bij Aurum Bedrijfsdiensten stellen we onszelf altijd de volgende vragen:

Beter

Maakt het beter schoon?

Efficiënter

Werkt het efficiënter?

Milieu

Is het beter voor het milieu?

Medewerkers

Is het beter voor onze medewerkers (ARBO)?

Prijs

Is het een goedkopere methode?

Aurum Bedrijfsdiensten B.V. in cijfers

+ 20
Aantal medewerkers
+ 5
Aantal diensten
+ 5
Aantal jaren ervaring

Wat onze klanten over ons vinden

Chris Janssen
Sinds enkele maanden werken we samen met Aurum Bedrijfsdiensten en we zijn echt heel tevreden. Ze werken keihard en zorgen echt dat wij niet hoeven om te kijken naar de schoonmaak van ons kantoorpand. Al verschillende schoonmaakbedrijven geprobeerd in het verleden en tot nu toe het meest tevreden over Aurum Bedrijfsdiensten.
Kees Agema
Onze organisatie maakt sinds 3 maanden gebruik van Aurum Bedrijfsdiensten. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde schoonmaakwerkzaamheden en kunnen dit bedrijf als vakkundig en betrouwbaar van harte aanbevelen. We hebben een vast aanspreekpunt bij vragen en opmerkingen.
Cassandra
We hadden al snel een schoonmaker. De werktijden zijn flexibel in te plannen in overleg met onze schoonmaker!
Olivier
Schoonmaakbedrijf Aurum Bedrijfsdiensten is top: snel, superschoon en een heldere communicatie. Elke dag wordt ons kantoor netjes schoongemaakt, zodat er een fijne werkomgeving heerst voor ons personeel. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Anja
Aurum Bedrijfsdiensten B.V. kon binnen enkele dagen al een schoonmaker aan ons voorstellen.

Een vraag stellen of aanmelden?

Graag spreken met een van onze adviseurs? Geen probleem, wij bellen u terug op een moment dat het u uitkomt. Geheel vrijblijvend, beloofd!

Contact met ons opnemen?

CONTACTGEGEVENS

info@aurumbedrijfsdiensten.nl
06 28 73 89 96

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK: 75709120
BTW: NL859650315B01